Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Oy Manport Ab on suomalainen yritys, joka on julkaissut useita keräilyyn liittyviä kirjoja. Tutustu kirjoihin verkkokaupassamme. Manport julkaisee myös lisämateriaalia kirjoihin liittyen näillä sivuilla.


Postikortteja Helsingistä

PhotoBook1.jpg&width=280&height=500
Postikortteja Helsingistä -teos on mielenkiintoinen dokumentaatio kaikille Helsingistä kiinnostuneille; nuorille ja vanhoille, pääkaupungissa ja muullakin asuville. Se palauttaa mieliimme menneitä aikoja autenttisina kuvina, jotka tuolloin miellyttivät niin postikorttien lähettäjiä kuin vastaanottajiakin..
Hinta: 44.50 €

Postikortteja Sortavalasta

sortavala1.jpg&width=280&height=500
Entinen Sortavala postikorttien kuvaamana
Postikortteja Sortavalasta -kirja kertoo entisestä Sortavalasta, suomalaisesta Laatokan Karjalan kaupungista. Korttiteos on serkusten Tuula Roiton ja Asta Ruokolaisen yhteinen voimanponnistus. Se perustuu pääasiallisesti Tuula Roiton keräämään postikorttikokoelmaan..
Hinta: 25.00 €

Arabian eläintarha

PhotoArabia1.jpg&width=280&height=500
Maailmankuulu, juurensa aina 1870-luvulle juontava Arabian keramiikkatehdas on pitkän taipaleensa aikana panostanut käyttötavaroiden ohella myös keramiikkataiteeseen. Tehtaan koriste-esineisiin suuntautuneen tuotantolinjan varsin näkyvä esimerkki ovat eläinaiheiset figuriinit.
Figuriineja on kerännyt..
Hinta: 27.50 €

Postikortteja Sortavalasta ja Valamosta

sortavala2.jpg&width=280&height=500
Hyvän vastaanoton saaneen Postikortteja Sortavalasta -kirjan jatkona on ilmestynyt Postikortteja Sortavalasta ja Valamosta -teos. Kirja pohjautuu Tuula Roiton laajaan korttikokoelmaan. Tekstit on kirjoittanut hänen serkkunsa Asta Ruokolainen.
Kirjassa on 311 idyllistä kuvaa Sortavalasta ja Vanhasta..
Hinta: 25.00 €